Paideig:
1oo g smør
1 dl cottage cheese
1 dl speltmel
2 dl grovt rugmel
0.5 dl solsikkefrø
1 dl kaldt vann
0.5 ts eddik
30 g revet parmesan

Fyll:
Ca 5 dl forvellet brennesle (evt spinat)
12 – 15 stk tørkede tomater (el cherrytomater delt i to)
4 egg
2.5 dl fløte
150 g mozarella el. parmesanost
Salt og pepper

Bland sammen ingrediensene til paideigen i foodprocessor. Kjevle den ut eller klem den ut i en paiform, ca. 22 cm i diameter. Prikk bunnen godt og sett deigen i kjøleskapet i minst 30 minutter eller i fryseren i 10-15 minutter. Forstek paiskallet midt i ovnen på 200 grader i ca. 12 minutter. Strø over revet parmesan så fort du har tatt den ut av ovnen.

Mens paiskallet steker forveller du brenneslen: Kok opp vann i en vannkoker, ha neslene i en kjele og hell det kokende vannet over og gi dette et oppkok. Tøm neslene over i et dørslag og la renne godt av. Legg de så på en fjøl og hakk litt med stor kniv. Strø revet parmesan i paiskallet, og fordel neslen over. Visp sammen egg, fløte, smør, salt, pepper og revet muskatnøtt og hell blandingen over. Dryss over revet ost. Stek paien videre på 200 ° i ca. 25 minutter til eggblandingen er stiv.