Category:  Salat

Home » Archive by category "Salat"

Stekt kamskjell med pepperrotkrem og epler

In Fisk, Salat On 15/12/2015 0 Comments

På jentegjengens julebord i år sto tapas på menyen. Denne retten med kamskjell var enkel og utrolig god, og all honnør til Delicatessens kokebok. Beregn min 2 kamskjell… Read More »

Røkelaks med mango og avocado

In Fisk, Salat On 15/09/2015 0 Comments

En venninnes frisør er opphavet til denne retten – og ble laget til 16 gode venner på hyttetur i Hemsedal. Det betyr at den er lettvint å lage… Read More »

Lakseceviche à la Stiansen

In Fisk, Salat On 04/09/2015 0 Comments

Når Stiansen er alene hjemme lages det mye god mat, vurdert ut fra kokeboken hans med samme navn. Fredagskveld med gode venninner er like godt egnet til denne… Read More »

Blomkålsalat

In Salat On 26/06/2015 0 Comments

Enkel og god salat, passer til alt og alle, også til de som sverger til lite karbohydrater. Noen ganger bruker jeg brokkoli sammen med eller i stedenfor blomkål… Read More »

Lunsjsalat med chevre og valnøtt

In Glutenfri, Salat On 06/07/2014 0 Comments

Ferien er helt fersk og maten må være lettvint. Til lunsj en søndag med litt tungt skydekke ute smakte dette veldig godt! Du trenger: 1 pk salatblanding med… Read More »

Chevre på en seng av rukkola

In Salat On 23/02/2014 0 Comments

Dette er en av mine favoritter til forrett; en god forrett skal være enkel og smake godt! Denne er fra venninnejulebordet i 2013 som en del av en… Read More »

Salat med jordbær og bacon

In Salat On 29/07/2013 0 Comments

En mettende og lekker sommersalat! Bland forsiktig sammen: Feltsalat (eller ruccola, hjertesalat, rosso…) Jordbær i skiver eller biter Avocado i biter (med litt limesaft over) Galiamelon (kan sløyfes)… Read More »

Coleslaw

In Salat, Tilbehør og krydderblandinger On 30/06/2013 0 Comments

En kjapp liten rett som smaker godt til alt og spesielt som tilbehør til middager som fiskepinner, spareribs etc. Oppskriften er anbefalt på Klikk.no og opphavet er kokken… Read More »

Insalate caprese (mozarella og tomatsalat)

In Salat, Vegetar On 25/06/2013 0 Comments

Lekker og enkel salat for de som liker mozarella. Her må du ha gode smakfulle tomater og god mozarella. Skjær tomater i skiver Skjær mozarella i skiver Legg… Read More »

Salat med chevre, appelsin og pinjekjerner

In Salat On 14/06/2013 0 Comments

En delikat, frisk og velsmakende salat. Legg pent i salatbolle: Issalat revet i biter Ruccolasalat, litt opprevet Appelsiner i biter (skjær av skallet slik at det ikke blir… Read More »