100 g mandelmel
100 g finmalte mandler
80 kokosmel
80 g Tagatesse (eller 160 g vanlig sukker)
40 g kakao
1 strøken ss bakepulver
60 g Cocosa med appelsin (evt meierismør)
2 egg + 2 eggehviter, vispet sammen,
1 ts ekte vaniljepulver,  eller frø fra en halv vaniljestang
En stor klype salt
2 never skoldede og grovhakkede mandler

Sett ovnen på 170 grader. Rør sammen det tørre unntatt de hakkede mandlene. Tilsett egg, smeltet Cocosa/smør og hakkede mandler. Vurder konsistensen på deigen, den må henge sammen. Tilsette evt et egg til, det er stor forskjell på størrelsen på egg.
Trykk deigen ut på bakepapirkledd langpanne med slikkepott,  1 cm tykkelse. Stek i 15-20 minutter i nederste del av ovnen, følg med at det ikke blir for mye stekt. Ta ut brettet og senk temp til 100 grader. Skjær opp kaken i passe lange biter, og legg på stekerist, – etterstek i 30 minutter. Avkjøl og oppbevar i tett boks.