All Posts By: Ingeborg

Home » Articles posted by Ingeborg

Granola med bare frø og nøtter

In Dessert, Glutenfri On 28/05/2017 0 Comments

Her er en lekker og god granolablanding uten korn. Bruker du Sukrin Gold er den også uten sukker. Kokosblomstsukker gir også en lekker smak. Granolaen er god til frokost… Read More »

Solsikkeknekkebrød

In Brød og bakverk On 26/05/2017 0 Comments

Til 3 bakeplater trenger du: 5 dl solsikkekjerner 1.5 dl linfrø 1.5 dl gresskarkjerner 1 dl havrekli 3 strøkne ss Fiberhusk litt mineralsalt Ca 8 dl vann Sett… Read More »

Granolabarer med tranebær og aprikos

In Brød og bakverk On 09/04/2017 0 Comments

Kjemepegode og relativt sunne granolabarer som gir litt ekstra energi når du trenger det. 100 g store havregryn 1 neve mandler 1 neve hasselnøtter 1 neve tørkede tranebær… Read More »

Hjortehamburgere med pepperrotmajones og annet godt tilbehør

In Kjøtt On 18/03/2017 0 Comments

Kjøttdeig av hjort kan lages til verdens beste hamburgere med masse kjøttsmak og godt tilbehør og mange fyldige smaker. På en fredag når vinteren går mot slutten så… Read More »

Grønnkålpesto

In Tilbehør og krydderblandinger On 13/03/2017 0 Comments

Pesto passer liksom til alt – og det gjør grønnkålpesto også! Med en litt sterk smak og ikke så søtlig som vanlig pesto er, passer det egentlig til… Read More »

Laksesalat

In Fisk On 15/01/2017 0 Comments

Laks er godt til middag og Ingeborgs kokebok har mange gode lakseretter, slik som denne her. Noen ganger er det litt laks til overs og den laksebiten kan være kjempegod å… Read More »

Granola med kanel og gojibær

In Glutenfri On 11/01/2017 0 Comments

0.5 dl eplejus 2 ss extra virgin kokosolje 2 ss honning 1 ts vaniljeekstrakt  (kan droppes) 300 g store havregryn, glutenfrie om nødvendig 100 g solsikkefrø 50 g… Read More »

Sarah Bernard på en ny måte

In Kake On 04/12/2016 0 Comments

Dette er yndlingskakene til jul – de smelter på tungen og gir en julefølelse av dimensjoner. Er det mulig å få til dette med en Sarah Bernard som… Read More »

Sjakkruter

In Kake On 04/12/2016 0 Comments

Denne kaken kom inn i familien året vi bodde på Berge og fikk servert Borghild sine gode sjakkruter. Her har det siden vært et krav om “silkekaker” som de… Read More »

Glutenfrie sjokoladebiscotti med Tagatesse

In Brød og bakverk, Dessert, Glutenfri, Kake On 22/11/2016 0 Comments

100 g mandelmel 100 g finmalte mandler 80 kokosmel 80 g Tagatesse (eller 160 g vanlig sukker) 40 g kakao 1 strøken ss bakepulver 60 g Cocosa med… Read More »