Ferien er helt fersk og maten må være lettvint. Til lunsj en søndag med litt tungt skydekke ute smakte dette veldig godt!

Du trenger:
1 pk salatblanding med litt rukkola
1 avocado
1 paprika
1 god neve valnøtter
“4 cm” Chevre ost skåret i skiver
Balsamico eddik

Hell salatblandingen utover på fatet – her er en stor paiform i bruk. Skjær opp paprika i strimler og avocado i skiver. Fordel osteskivene utover og dryss over med valnøtter. Risle over med Balsamicoeddik. God lunsj!
(Vet du hvordan du skjærer opp avocado? Ikke? Del den i to med en kniv ved å skjære “rundt” steinen. Vri avocadoen fra hverandre så du har to halve med steinen i den ene halvdelen. Ta en bordkniv og skjær ned i skallet de skivene du vil ha og skjær ikke gjennom skallet, kun ned i. Ta en teskje og skrap ut skivene fra skallet på den delen uten steinen. Ta en stor kniv og hakk den i steinen, vri steinen ut av avocadoen og gjøre det samme for å få ut skiver med avocado. Hvordan løsner du steinen fra kniven? Vær uansett forsiktig fordi kutt pga avocadostein er årsak til mange besøk på legevakta!)