Spagetti er så godt – og med denne gode fløtesausen hadde vi en rask og god torsdagsmiddag!

Kok spagetti al dente etter anvisningen på pakken. Vi liker fullkornspasta og koker mengde spagetti som til en vanlig middag. Hva er al dente? Det er når pastaen er kokt såvidt ferdig, smak på spagettien under koking og når den ikke er hard i midten er den såvidt ferdig kokt og al dente.

Til 2 personer har du i spagettikjelen:
3 eggeplommer
1,5 dl dl kremfløte
Masse revet parmesanost

Rør godt rundt i kjelen på svak varme slik at egget stivner og osten smelter. Fløten røres godt inn sammen med pastaen og pass godt på at ikke sausen blir kornete. Da kan du tilsette litt mer fløte som rører sausen til igjen.

Skjær chorizo pølsene i biter og stek i stekepannen. Server ved siden av sammen med en god grønn salat.

God middag!