Jeg er veldig glad i laks og pasta sammen – spesielt når sausen har litt smak. En godt krydret laksefilet gjør dette til en smaksrik middagsrett. En ettermiddag alene hjemme og jeg har lyst på pasta ligger alt til rette for et godt måltid!

Til meg alene brukte jeg:

150 g Salma laks – skåret opp i 2 cm terninger
Smør til steking
Sitronpepper
Hvitvin, soyasaus og sitron
3-4 ss Creme fraiche

Start med å koke spagetti slik det står beskrevet på pakken. Jeg liker godt fullkornspasta fordi den har mer smak – men alt er smak og behag!

Mens spagetti koker skjæres fisken opp i stykker. Krydre med sitronpepper. Varm opp stekepannen på middels varme og smelt smøret. Åpne hvitvinen, soyasausen og del sitronen klar til å presse. Ta ut Creme fraiche fra kjøleskapet. Legg fiskebitene i smøret og stek i maks et minutt på den ene siden. Snu de raskt og hell på ca 2-3 ss hvitvin, risle litt soyasaus over de og sprut på litt sitron mens du rører rundt. Ha raskt på  Creme fraiche og rør det inn og maten er ferdig! Ha spagetti på tallerken og hell fisk og saus over. Kos deg med maten og nyt stillheten!