Jeg var skeptisk til denne pizzabunnen fra Linda Stuhaugs blogg. Men liker du tunfisk bør du virkelig prøve! Til 1 sulten person (= meg alene en torsdagskveld) blandet jeg sammen:

70 g (ca 2 dl) økologiske havregryn (eller glutenfrie havregryn)
1 boks tunfisk i vann (ikke tøm ut vannet!)
1 egg
Div krydder (f.x. chiliflak, hvitløkspepper, urtesalt, oregano)

Sett ovnen på 225 grader. Bland sammen ingrediensene, inkludert tunfiskvannet. Krydre godt. Bland gjerne sammen tunfisk/vann, krydder og egg sammen først og la stå litt slik at krydderet får godgjort seg. Bland alt godt sammen med en gaffel.  Bruk en slikkepott for å bre bunnen over bakepapirkledd stekeplate. Jeg liker best skikkelig tynn bunn. Forstek i ca. 15 minutter (til den blir “tørr”) og avkjøl litt. Dra papir og pizza over på en stekerist.

Smør så på
2-3 ss creme fraiche. Legg utover
ca en halv pose med babyspinat,
2 tomater i tynne skiver og
1/2 – 1 fersk mozarella  i skiver (evnt revet mozarella fra pose). Drypp over
litt olivenolje

Sett til steking på rist i ca 15 minutter på 225 – 250 grader.  Følg med! Sjekk at den er stekt på undersiden.
Skikkelig godt!!