Det er grunnlovsfeiring og stua fylles med gode venner, det er flagg på bordet og bunaden er byttet ut med lette skjørt i varmen.
Skalldyr er satt på menyen og vi har valgt Chevre på rukkola til forrett fordi den er så lettvint!
Til 9 voksne personer serverte vi:
3 kg hvitvinsdampede blåskjell servert i en stor kjele
2 kg kreps
5 kg reker
1 kg krabbeklør
Brød med smør
Dressinger til skalldyrene, se her
Bordpynten ble ryddet unna og jeg la på 2 meter aluminiumsfolie som ble brettet litt opp på kanten rundt og fyllt med skalldyrene. Sausen er satt innimellom skalldyrene sammen med frisk dill i vann, sitronbåter og godt smør til brødene.
Da er det bare å plukke, skravle, rense, spise litt, le av gode historier og fortsette å plukke av bordet foran deg. Ha en fin kveld ut i de små timer!