Dette er godt å småknaske på og vi hadde det som middagsrett. De er laget med Baconcrisp og er derfor lave på karbohydrater og helt fri for gluten.
Til 4 voksne personer hadde jeg 800 gram kyllingkjøttdeig og da hadde vi noen til overs som vi puttet i salatboksen til skole og jobb dagen etter. Kyllingfilet er også veldig godt.
Kyllingkjøttdeig røres inn med kyllingkrydder, salt og pepper eller andre gode blandinger.
3 poser Baconcrisp (pass på at det er svinesvor/salt og ikke en hvetemelbasert baconcrisp) knuses i foodprosessor eller i pose med kjevle
Baconcrisp legges i en skål og ha evt litt krydder i
1 egg knuses og røres godt sammen i en skål ( – dette kan sløyfes)
Form kyllingkjøttdeigen til passe store biter, dypp de i egg og deretter i Baconcrisp
Legg de på stekeplate med bakepapir og stek på 225 grader i ca 20 minutter. Snu alle bitene når halve steketiden er gått.
Server med en dip som for eksempel denne:
Rør sammen tomatpure med Tabascosaus og chilisaus og litt vann til passe tykkelse.
God appetitt!