Fra Inas matpaabordet.com fant jeg denne oppskriften. Anbefales!! Enkelt, billig og litt eksotisk. Til 3-4 personer tar du:
2 mellomstore blomkål
1 gul løk
3 cm fersk ingefær
6 hvitløksfedd
1 rød chili
3-4  ss solsikke- el soyaolje
1 ts malt spisskummin
1 ts malt koriander
1/2 ts gurkemeie
1 boks hakkede tomater
1 l kraft (grønnsak eller kylling) eller buljongterning
Evnt litt salt
Rens chilien for frø. Grovhakk løk, hvitløk, ingefær og chili. Bruk en stavmikser for å hakke det ned til en jevn masse. Rens blomkålen og del den i middels store buketter. Ha oljen i tykkbunnet gryte eller jerngryte. Ha løkmassen i gryta og la surre noen minutter mens du rører. Ta i krydderet og la surre med noen minutter til. Ha i blomkålbukettene og stek litt til. Tøm oppi hermetiske tomater og kraft og kok opp. La putre i ca. 15 min. videre. Bruk stavmikseren igjen og jevne suppen. La evnt noen blomkålbuketter forbli hele. Smak til med salt o m nødvendig.  Server med yoghurt naturell strødd med garam masala.