2-3 porsjoner – og nok til èn svært sulten sjel!
400 g kyllingfilet
2 ss olje
3 fedd hvitløk
2-3 cm fersk ingefær
1 stilk sitrongress
1 ss rød currypaste
Ev. 1 ss gul currypaste
1 boks hakkede tomater
1 dl grønnsaks- eller kyllingbuljong
1,5 dl fløte
1,5 dl melk
Frisk koriander rett før servering
Skjær kyllingfilet i mindre biter og ha på litt salt. Varm opp en stekepanne og ha i oljen og stek kyllingfileten på høy varme.
Ta av det ytterste laget på sitrongresset og del i store biter. Skrell og riv ingefær, ev skjær den i skiver. Knus hvitløksfeddene med flatsiden på en kniv og kutt de i mindre biter. Ha alt i stekepannen med kyllingfiletene som stek sammen i noen minutter. Ha i curry og rør rundt, og hell i boksen med hakkede tomater sammen med buljong og la det småkoke i 10-15 minutter. Ha i fløte og melk og kok litt til. Server med oppklippet frisk koriander eller persille. God middag!