Yndlingslasagnen – Jorid har opphavsretten 🙂

Kjøttsaus:
500 g kjøttdeig
1 fedd hvitløk
1 stangselleri (kan sløyfes)
1 løk
1 revet gulrot
1 boks tomatboks
4 ss tomatpure
1 ts Paprikapulver
3/4 ts Merian
1 1/2 ts Basilikum
Salt og pepper

Hvit ostesaus:
Lag hvit saus av ca 6 dl melk som kokes sakte opp. Tilsett 3 toppede ts Maisenna rørt ut i vann, rør godt og la koke i 1 min. Tilsett 2 dl revet ost og 1/2 TS muskattnøtt.

Legges lagvis, start med kjøttdeig, plater, hvit saus, kjøttsaus, plater osv.
Avslutt med hvit saus på toppen. Strø på ost og basilikum på toppen.

Stekes ved 200 grader i ca halv time.
Serveres med en enkel salat.

– Posted using BlogPress from my iPhone