Lekker og enkel liten forret eller lønsjrett. En liten rett som imponerer 🙂
Til 4 personer trenger du:
2 store rødløk
3 ss olivenolje
1 ss honning
2 ss balsamicoedikk
4 plater frossen butterdeig (ta ut av pakken rett før bruk)
100 g fetaost
150 g svarte steinfrie oliven
Litt timian eller oregano
Evnt nykvernet salt og pepper ved servering
Skjær rødløken i tynne ringer o gstek på lav varme i olivenoljen i 10-15 min. Ha i honning og edikk og kok videre i 5 min. Sett til avkjøling. Sett til stekeovnen på 220 grader. Grovhakk olivenene.
Legg butterdeigplatene på stekebrett med bakepapir. Skjær vekk 1 cm på alle kanter. Fordel løken på de fire platene, legg på olivenhakk og smuldre fetaosten over. Strø evnt over litt tørket timian eller oregano. Sprinkle litt olivenolje over og stek midt i ovnen i ca 15 min. til de er gyldne på kantene. La avkjøle seg litt og server!