Studievenninne Elin hadde alltid et repertoar av gode amerikanske oppskrifter etter å ha bodd der, dette er en av de. Ingen over – ingen ved siden av!
(Cup = 2 dl)
1 cup maisolje
2 ts kanel
3 egg
2 ts bakepulver
1 cup kokos
1 cup hakka valnøtter
1 cup mosede ananasringer med saften (tilsvarende 1 liten hermetikkboks)
2 cup sukker
2 ts salt
2 cup mel
2 ts vaniljesukker
2 cup finraspet gulrot
Rør alt sammen i en stor bolle, bland godt men ikke bruk miksmaster. Hell deigen i en rund form ca 26 cm, evt mellomstor langpanne.
Stekes ved 180 grader i 35-45 minutter. Sjekk at kaken er gjennomstekt med en stekepinne.
Frosting:
8oz (240g) Philadelphiaost
3 cup melis
4 ts romtemperert smør . må ikke smeltes
2 ts vaniljesukker
Bland godt sammen – has over avkjølt kake. Pynt gjerne med nyrevet gulrot rett før servering og ta en gaffel og lag litt mønster i kremen.