Lørdag kveld og en god lett middag – enkelt og greit! Matprat sin versjon redigert.
Til 3 sultne voksne:
700 gram karbonadedeig
2 middels store løk
1 rød chili finhakket
2 pk taco krydder, gjerne sterk
evt 4 ss tacokrydder laget selv
1 1/2 pose nachos chips
1 boks brune bønner (kan sløyfes)
1-2 glass salsa
1 purre finstrimlet
2-3 dl revet gulost
Fres kjøttdeig, finhakket løk og chili i en varm panne. Tilsett kryddermiksen med 2,5 dl vann og la sausen koke i 2-3 minutter. Legg 1/3 av nachoschipsene i bunnen av formen og fordel 1/3 av kjøttmassen over. Legg resten av chipsen, fordel resten av kjøttet utover og ha på resten av ingrediensene, osten til slutt.
Gratiner i stekeovnen på 225 grader i ca 5 minutter.