Jeg elsker koriander, og i denne herlige kyllinggryta kan du bare pøse på. Du kan også bytte ut kokosmelken med matfløte, da er det best å bruke persille i stedet for koriander. 4 porsjoner:
4 kyllingfilèter
4 ss rapsolje
2 ts finhakket hvitløk
2 ts revet ingefær
Salt og (hvit) pepper
1 rød paprika, i biter
1 gul løk, i båter
1 stor boks kokosmelk
1 ts rød karripasta
1 ss honning
Saften av 1/2 lime
1 boks minimais
Noen brokkolibuketter
10-12 sukkererter, i biter
Grovhakket frisk koriander
Cashewnøtter
Basmatiris eller annen ris
Bland sammen olje, hvitløk, ingefær, salt og pepper i en bolle. Skjær kylllingen i biter og legg. La marinere i ca. 10 min. Varm opp wok’en (en jerngryte går også fint), ha i kylling og marinade og brun kyllingen lett. Tilsett paprika og løk og stek et par minutter til. Bland sammen kokosmelk, limesaft, karripasta og honning; ha det oppi og la småkoke ca. 10 min. til. Tilsett brokkoli, minimais og sukkererter og la det koke litt med. Strø over koriander og nøtter rett før servering. Lækkert!!