Middag på Hersete sammen med Annbjørg, etter en fin tur opp nistevegen fra Berge.
Dette er vennskap, fjell og sommer!
Middagsretten er hentet fra boken Kok skrevet av Andreas Viestad og Sissel Kvello.
300 g fersk pasta
150 g røkelaks
Grov alt pepper
2 ss hvitvin
1 boks Creme Fraiche
Kok spagetti som du pleier.
Varm en stekepanne uten fett. Skjær opp røkelaksen i passende biter og mal pepper.
Åpne vinflasken, og ta lokket av Creme Fraiche – alt må stå klart!
Ha litt hvitvin og røkelaks i en panne og la det frese i noen sekunder.
Dryss over pepper og tilsett Creme Fraiche vent til det begynner å boble men ikke lenger. Røkelaksen er best når den har gitt fra seg litt smak til sausen, men fortsatt er rå inni.
Hell sausen over pastaen og nyt!
Hei så fin blogg du har Ingeborg!
Da utveksler vi oppskrifter med hverandre her, der og overalt 🙂
Beste hilsen fra Superkokken
Takk 🙂
Konseptet til meg og min venninne er å ha alle våre velprøvde oppskrifter tilgjegelig på nett, derfor mangler mange innlegg blider.
Spennende blogg du også har!