200 gr quinoamel
150 gr amarantmel
175 gr knuste linfrø
50 gr jyttemel fibra teff
1 ss sukrin/bjørkesøtt eller sukker
2 1/2 ss fiberhusk
1 pose tørrgjær
1 1/2 ss himalayasalt
125 gr heile solsikkefrø
2 egg
1 eggehvite
3 dl godt lunka vann
1 dl rapsolje
1ss eplecidereddik
Bland alt det våte med eltekroken på høy hastighet.
Bland alt det tørre i en annen bolle og spe dette i eggeblandinga på lav hastighet.
Skrap ned fra sidene og kjør på høy hastighet i 4 minutt.
Smør ei brødform og ha deigen oppi.
La heve i 1/2 – 1 time
Stek på 180 grader i 35 minutt eller til det er ein hul lyd når du banker på det.
Oppskrifta er hentet fra http://www.intempo.no/?PageID=63&ItemID=0&fid=5&postid=26
Lykke til!
– Posted using BlogPress from my iPad