Til 3 bakeplater trenger du:
5 dl solsikkekjerner
1.5 dl linfrø
1.5 dl gresskarkjerner
1 dl havrekli
3 strøkne ss Fiberhusk
litt mineralsalt
Ca 8 dl vann
Sett ovnen på 160 grader varmluft. Bland sammen alt det tørre, tilsett vannet og rør godt sammen. La det svelle i ca 10 min. og rør godt i massen. Ha evt i mer vann om den blir for kompakt. Fordel jevnt utover tre bakepapirkledde (helst 3D bakepapir) stekeplater med slikkepott og stek i 30 minutter. Ta ut og del opp i biter/ruter med pizzahjul eller kniv, bytt nivåplassering på platene og stek videre i 15 min. Senk så temperaturen til 120 grader og stek til de er sprø. Evt kan du ta knekkebrødbitene av bakepairet før de er helt ferdige – vend hele papiret med knekkebrødene på og fjern papiret – og la steke ferdig med undersiden opp.