Ingerd og jeg skulle ut å plukke ramsløkblader i dag, samme sted som i fjor. Men dessverre, – vi var for sent ute og plantene hadde begynt å blomstre. Da er det ikke noe særlig smak i bladene lenger. Man kan spise alle delene av ramsløkplanten, så vi plukket i stedet blomstene/frøene. Noe av det bl.a. brukt til fiskemiddagen i dag. Se innlegget “ovnsbakt fisk med ramsløkblomster”. Resten skal jeg lage ramsløksalt av.
About the Author: Ingeborg
2 Comments on "Ramsløkblomster"
Leave A Response
hvordan lager man ramsløksalt?
Jeg blandet sammen to-tre never med ramsløkblomster/frø og 1 toppet teskje flaksalt, kjørte det en runde i matkvern og la det så utover på stekeplate med bakepapir Satt så platen i stekeovnen på 60 grader varmluft og lot det stå med deler av tiden med døren på gløtt), i ca tre timer til alt var tørt. Så finsmuldret jeg det med fingerene, og la over på små glass.
🙂