Vinklubben er en svært lærerik og veldig spennende sammenkomst.
Det er en spent gjeng som har gått løs på Vinmonopolets opplegg og som nesten trofast har fulgt hver eneste del av Vinmonopolets Vinklubb og Mat og vinklubb.

Raskt ble vi drevne analytikere, med full kontroll på skjemaer, smaker og lukter.


Linker:
Vinmonopolets Vinklubb og Vinmonopolets Mat og Vinklubb

Det vi trodde skulle bli det vanskeligste, å spytte ut vinen i de tildelte “spyttebakkene”, viser seg fort å bli en vane. Riktignok, rett skal være rett, det gjentok seg en gang og så fant vi ut at det passet ikke for oss!

Viner 12.3.2009:
Portal do Fidalgo – Alberhino fra Portugal

Graacher Himmelreich – Riesling Spätlese fra Mosel i Tyskland
Trimbach – Gewürtztraminer fra Alsace i Frankrike
Petit Bourgeois – Sauvignon Blanc fra Loire i Frankrike

Litt mat må vi også ha. Vinmonopolet anbefaler i Vinklubben mat uten mye smak – her er en av kveldenes meny;
  • Lefse med majones og rød kaviar
  • Agurkskiver surret rundt rensede reker
  • Agurk og liven
  • Speltkjeks med avocadoskiver