“Smil” og “Smash” i sjokoladekaken, det kan bare bli godt! Hvor mange “Smil”-ruller? Kjøp 10 stykker!!
200 g smør
6 ruller Smil (à 78 gram)
7 egg
5 dl sukker
5 dl hvetemel
Smelt smøret i en liten gryte. Sprett 6 ruller Smil og ha oppi. Ha svak varme på platen og rør om etter at sjokoladen har smeltet litt. Rør til en jevn og klumpfri blanding og avkjøl den. Visp sammen sukke og smør med en visp. Bland i Smil-blandingen og hvetemelet og rør sammen. Kle en lang panne med bakepapir, hell i røren og stek ved 180 grader i ca 25 minutter. Ikke stek for lenge, den kan godt være litt klissete inni. Avkjøl kaken på rist. Lag så glasur:
1 dl kremfløte
4 ruller Smil
En pose Mini-Smash (hvis du vil)
Kok opp kremfløten i en kjele og ta den av varmen. Ha oppi Smil, la smelte litt og rør sammen til en jevn blanding. Smør glasuren over kaken mens den (glasuren) ennå er litt varm. Strø over mini-Smash. La glasuren stivne før servering. Kaken kan godt fryses når glasuren er blitt kald, men sannsynligvis får du lyst til å spise den med en gang:-)