Dette er en iskake og etterhvert en klassiker, vi har vel alle fått Dajm kake servert!

Jeg serverte den første gang i Kjersti sin 4 års dag, 25.juni 1996. Vi hadde hageselskap på Årvoll og det var så varmt at barna lekte med hageslangen ;-))

150 gram sukker
4 eggehviter
150 gram mandler
1 hakket Dajm

Stivpisk sukker og eggehviter.
Mal mandlene og bland inn i eggene sammen med sjokolanden.
Ha bakepapir i bunnen av forma.
Stekes ved 180 grader i 45 minutter, midt i ovnen.

Fyll:
4 eggeplommer
150 gram sukker
3 dl kremfløte
2 doble Dajm
2 ss sterk kaffe
Stivpisk eggeplommene med sukker og pisk krem av fløten.
Grovhakk Dajmen og bland alt sammen.
Helles over avkjølt nøttebunn.
Settes i fryseren dagen før servering.

Kan lages i langpanne som dobbel porsjon.