En rask god kake som gir mange små biter og kan spises uten teskje. Ypperlig til å ta med på jobben når noen fortjener noe ekstra!

2 dl sirup
1 dl kokos
1 dl sukker
1 glass peanøttsmør (340 g)
ca 9 dl K-spesial frokostblanding

Bland sirup, kokos og sukker med peanøttsmør i en kjele og varm opp, uten å koke.
Bland i K-spesial – du tror kanskje ikke det er mulig å røre det sammen men det ordner seg!
Hell alt opp i en bakepapirkledd liten form.
Trykk jevnt ned med en stekespade. Sett i kjøleskap til det kjølner.

Smelt sammen:
175 g kokesjokolade
1 ss olje
Pensle over den kalde kaken. Sett i kjøleskap til det er kaldt og skjær opp i små biter.

Sunnere variant:
Sukker byttes ut med 1 ss Steviapulver
Økologisk peanøttsmør uten sukker
Fullkorn K-Spesial
Mørk sjokolade 70% på toppen