En hyllest til Ellen som laget denne kaken til meg – den har gledet oss alle på våre bursdager i mange år!

Til tertebunn trenger du:
3,5 dl mel, evt Semper rød glutenfritt mel
175 g smør
1 dl sukker
1 ts bakepulver
2 eggeplommer
Smuldre godt sammen mel og smør, enten i kjøkkenmaskin eller røres godt for hånd. Jeg bruker kakevisp på Bosh’en og kjører 2-3 minutter.
Tilsett resten av ingrediensene og rør godt sammen.
 
Smør en paiform, fordel deigen utover i formen med en slikkepott, og sett kaldt i 30 minutter.
Stekes ved 200 grader i ca 10 minutter. Avkjøles.
 
Til kakefyllet trenger du:
Ca 5 dl vaniljekrem – en lettvint mulighet er Meierienes ferdige vaniljekrem
Jordbær
Jordbærgele – lages på halv mengde vann
Dekk den avkjølte kaken med vaniljekrem og legg utover de delte jordbærene. 
Hell over godt avkjølt Jordbærgele,og sett kaken kaldt natten over.
Server!