Kyllingfilét er vanskelig å bli lei av, og når grillsesongen er igang er disse lette å lage – og de var veldig gode! Jeg kom hjem til ferdig middag på bursdagen min, og det eneste jeg trengte å gjøre var å ta bildene til dette innlegget. Her er altså Tores grillmat – lag og nyt!

Du trenger ca 1 1/2 kyllingfilét pr person, hvitløkspasta, bacon og ulike oster til fyll.
Grønnsaker til grilling kan være paprika, sopp og tomater.

Start med kyllingfiléten og skjær et dypt snitt på tvers i filéeten men ikke del helt av.
Hvitløkspasta smøres i snittet på tvers av filéeten  med salt og pepper.
Legg inn godt med ost; blåskimmel ost, norvegiaost, smøreost med urter eller mandarin.
Surr bacon rundt filéeten og GRILL!
Grillet sopp: Napp ut stilken og fyll tomrommet med smøreost og litt blåskimmelost.
Grill paprika som er delt i 3 deler på langs og fylt med fetaost og litt smøreost med urter eller krydder
Grill halve tomater med olivenolje på sammen med salt, pepper og basilikum

Server med en god salat til!