Fersk laksefilèt som er raskt ferdig i stekeovnen og med mye smak – dette er både hverdagsmat og rask mat i helgen.

Sett stekeovnen på 80 grader.

1 skinn- og benfri lakseside
1 ss Dijon sennep
1 ss søt chilisaus
1 ts hot chilisaus
1/2 ss hakket frisk rosmarin, evt 1 ts tørket

Legg laksefileten i en stekeform eller ildfast form. Bland sammen ingrediensene og smør på fisken. Stek fisken i ovnen ved 80 grader til kjernetemperaturen er 55 grader. Den beste måten å få sikker kjernetemperatur på er å bruke steketermometer som settes midt i den tykkeste delen av fisken.

Kan serveres med potetmos, rotmos eller kokt quinoa, kokt brokkoli og alle andre gode grønnsaker!

Fisken kan også avkjøles og brukes som pålegg.

En god annen variant er:
1 ss honning (flytende, evt oppvarmet)
1 ss Dijonsennep
1 ts revet ingefær
1/2 dl soyasaus

Bland alt godt sammen og følg anvisningen over.