150 g økologisk spelt, siktet eller finmalt
40 g kakao (gjerne rå kakao)
50 g kokosblomstsukker
1 ts bakepulver
1/4 ts mineralsalt

4 store egg
3 modne bananer
120 g gresk yoghurt
1 ts vaniljeekstrakt (evt. vaniljesukker)

100 g 70% sjokolade
3 ss øko kaldpresset kokosfett

Forvarm ovnen til 175 C. Bland de tørre ingrediensene i en bolle. Ha bananene og alle de våte ingrediensene i en stor bolle og pisk det sammen med en stavmikser. Har du ikke stavmikser så pisker du det i en blender. Smelt sjokoladen i en bolle over vannbad sammen med kokosfett. Pass på at vannet ikke koker. Ha sjokoladerøren sammen med de våte ingrediensene. Bland det tørre opp i bollen sammen med det våte og kjør det hele godt sammen med en stavmikser. Sett 12 store muffinsformer i et muffinsbrett og fordel røren. Stek på midterste rille i 20-25 minutter.