En deilig dessert og en kake som smaker utrolig godt. En helt rå kake med oppskrift som er hentet fra Berit Nordstrands blogg. 

Bunnen:
2.5
dl rå mandler
2.5 dl rå cashewnøtter
20 økologiske dadler
0.5 dl kokosmasse (evnt kokosflak)

Legg mandler og cashewnøtter i vann i 30 minutter. Slå ut vannet. Klipp dadlene i to og ta ut steinene. Ha alle ingrediensene i en blender og kjør på medium hastighet til du får en deigete konsistens. Trykk deigen ut i en passe stor kakeform kledd med bakepapir både langs bunn og kanter. Sett kakebunnen i kjøleskap mens du lager resten.

Cashewnøttkrem:
2.5 dl rå cashewnøtter (ikke bløtlagte)
2.5 dl kokosmelk (pass på å få med det tykkeste laget på toppen)
2 ss honning
Frøene fra én vaniljestang, evnt 1 ts vaniljeessens

Bær til pynt, gjerne bringebær eller jordbær med amerikanske blåbær.

Ha alle ingrediensene til fyllet i blenderen og kjør på høy hastighet til kremaktig konsistens. Hell kremen over kakebunnen og sett kaldt i kjøleskap. Pynt med friske bær rett før servering.  Kos deg – dette er en veldig mektig kake!