Her kommer oppskriften mor har ventet på!
Langtidsbaking av fisk på lav varme i stekeovnen gjør den saftigere og mørere. Denne falt skikkelig i smak hos mor og far en søndagsmiddag i fjor. Du trenger:

En fin fersk lakseside med skinn, 150 – 200 g pr person
1/2 dl flytende honning
1- 2 ss god sennep
3 cm fersk revet  ingefær

Evnt hakkede hasselnøtter til å strø over
Nykvernet salt og pepper

Sett ovnen på 60- 70 grader. Legg fisken med skinnsiden ned i en ildfast form (evnt alngpasnne om du skal ha mange til middag). Bland sammen honning, sennep og ingefær og pensle/smør utover fisken. Dryss over nøtter om du ønsker det. Sett steketermometer i fisken og sett den i ovnen. Ta ut fisken når den er 50 grader. Om du vil være helt på den sikre siden kan du vente til termometeret viser 60. Ikke la den steke for lenge, da blir den lett tørr. Ha over nykvernet salt og pepper.

Server med f.x. brokkolibuketter, stekte potetbåter og creme fraiche