- 1,2 kg kyllingfilet
- Til marinade:
- 6 ss Sweet chili saus
- 12 ss Soyasaus
- 2 store ss finhakket ingefærrot
- 2 lime, delt og presset saften ut
- 3 chili, finhakket med frø
- 5-6 fedd hvitløk
- Grønnsaker hakkes:
- 2 purreløk finskåret
- 2 store rødløk i skiver
- 3 paprika grovskåret
Gjester som lager mat er alltid hyggelig – stor gryte på bordet, gode venner rundt og så er det bare midt i uka!
Start med å koke ris.
Skjær kyllingfilèten i store biter, stek de i olje i en varm, stor jerngryte til de er gjennomstekt. Legg de over i marinaden i en stor bolle og la de stå i den mens grønnsakene stekes.
Ha mer rapsolje i varm gryte og stek grønnsakene lett, hell kyllingen i sammen med marinaden og rør godt sammen. Pass på at det ikke begynner å koke men at grønnsakene er såvidt stekt når det serveres.
Server med kokt ris.