• 1,2 kg kyllingfilet
  • Til marinade:
  • 6 ss Sweet chili saus
  • 12 ss Soyasaus
  • 2 store ss finhakket ingefærrot
  • 2 lime, delt og presset saften ut
  • 3 chili, finhakket med frø
  • 5-6 fedd hvitløk
  • Grønnsaker hakkes:
  • 2 purreløk finskåret
  • 2 store rødløk i skiver
  • 3 paprika grovskåret

Gjester som lager mat er alltid hyggelig – stor gryte på bordet, gode venner rundt og så er det bare midt i uka!

Start med å koke ris.

Skjær kyllingfilèten i store biter, stek de i olje i en varm, stor jerngryte til de er gjennomstekt. Legg de over i marinaden i en stor bolle og la de stå i den mens grønnsakene stekes.

Ha mer rapsolje i varm gryte og stek grønnsakene lett, hell kyllingen i sammen med marinaden og rør godt sammen. Pass på at det ikke begynner å koke men at grønnsakene er såvidt stekt når det serveres.

Server med kokt ris.