Stekt torsk en helt vanlig torsdag – det smakte veldig godt og jeg gleder meg til neste gang jeg lager dette!

Du trenger:
500 g torsk eller 4 fileeter, frosne fine fileter eller fersk torskefilet
1 potte dill
1 stk squash
2 stk sjalottløk
4 stk poteter
2 ss mandler
1 stk appelsin
2 stk sitronbåter
smør til steking

Skrell potetene og skjær i biter, kokes i saltet vann, ca 7-8 minutter. Hell av vannet.

Squashen skjæres i terninger og hakk løken og de stekes på middels varme i smør i en dyp stekepanne. Når potetene er kokt has de i stekepannen. Tilsett mandler og appelsin skåret i biter.

Stek fisken. Varm stekepannen på middels varme med smør. Press sitron over fisken, og når smøret slutter å frese i stekepannen legges fisken i stekepannen og stekes på begge sider, tilsammen 3-4 minutter.

Hakk dillen og ha i grønnsakene., og server det sammen med fisken.