Eggerøre er veldig enkelt og kan gjøres veldig riktig og bli veldig godt! Dette er den riktige måten, til glede for alle våre ferske og veletablerte studenter! Denne fremgangsmåten er inspirert av et innlegg av Sjuve på Facebook en lørdag morgen på Klikk.no

Pisk eggene sammen, 3-4 egg er passe for én middels stor stekepanne. Ha i noen spiseskjeer vann, melk eller fløte, 2 ss pr egg.
Pisk eggene godt sammen med en visp, evt med gaffel, eggene skal bli godt blandet sammen både hvite og plomme.
Ha i salt og pepper – eller andre krydderier om du vil.
Stekes best med smør, men det går fint med olje eller en blanding av begge deler. Har du stekt bacon er det godt å bruke. Pass på at hele pannen dekkes med fett før du heller i røren.
Bruk middels eller lav varme på platen. Jo lavere temperatur, desto mer kontroll har du på stekingen, men det tar lenger tid.
Fortsett å blande og røre i eggene etter at du har dem i stekepannen. Alt som kommer i kontakt med stekepannen vil nå stivne etterhvert – så det er viktig at du rører godt om. Det er særlig viktig å skrape løs fra bunnen om det fester seg der.
Så er det den viktige avslutningen: Følg god med og se etter at eggene nesten er ferdig. Den magasinerte varmen i eggene gjør at eggerøren blir perfekt.

Når det ikke er noe væskeaktig igjen i pannen har du eggerøren over i en bolle eller en tallerken til å spise den på.Ha på litt gressløk, estragon eller urtesalt.  Har du noen gode forslag? Bruk kommentarfeltet nedenfor!

Kos deg!