En utrolig god ostekake, rett og slett!! Du trenger:

Til bunnen:
200 g Digestive kjeks
1 ss sukker
100 g smeltet smør

Ostefyll:
6 gelatinplater
2 dl kremfløte
4 eggeplommer
40 g sukker
Korn fra 1/2 vaniljestang (eller 1 ts vaniljesukker)
400 g kremost (Philadelphia)
100 g lys sjokolade
100 g mørk sjokolade

Pynt: Hvite rips eller litt høvlet hvit sjokolade

Knus kjeksene og bland med sukker og smeltet smør. Trykk kjeksmassen ned i en liten springfom (med bakepair i bunnen) og sett i kjøleskapet. Legg gelatinplatene i vann i ca 7 min. kok i mellomtiden opp fløten, – ta av platen. Klem vannet ut av gelatinplatene og smelt de i den varme fløten.  Del opp sjokoladen i biter. Smelt først den mørke sjokoladen sakte i vannbad til bitene er nesten smeltet. Ha oppi den lyse sjokoladen i biter og la alt smelte sammen. Pisk eggeplommene lyse og luftige sammen med sukkeret i en bolle. Tilsett kremosten og pisk sammen.  Tilsett så den smeltede sjokoladen og pisk sammen. Hell kremen over kjeksbunnen og sett i kjøleskapet. Den bør stå der i 4-5 timer før den er klar.  Pynt med hviterips, mynte, høvlet hvit sjokolade eller noe annet du synes er fint 🙂