Modifisert oppskrift fra Trinematblogg.com. Denne porsjonen er til tre brett. Bland sammen:

4 dl store havregryn
4 dl sammalt grov spelt
2 dl solsikkekjerner (gjerne kjørt litt i kvern)
1 ts salt
1 dl linfrø
2 dl sesamfrø
1 dl finhakkede valnøtter
1/2 dl sesamolje
1/2 dl god olivenolje
Evnt litt honning (oppløst i litt varmt vann)
Ca 7.5 dl vann

Rør godt sammen og la svelle i 15-20 min. Sett stekeovnen på 170 grader varmluft. Bre massen jevnt utover tre bakepapirkledde stekebrett (bruk kvalitetsbakepapir, f.x. Toppits 3D). Stek i 10-15 min, ta ut brettene og del o pp i passende ruter med pizza-hjul. Stek videre i 30-35 min., men sjekk underveis, de må kanksje steke lenger. De må uansett være helt gjennomstekte.