Fant denne oppskriften på TINEs hjemmeside. Den er vanvittig god, og best dagen etter! Og så er det nok slik at mange kaker blir ekstra gode med hvit sjokolade, – her er det tre plater…..

200 g smør (ikke margarin)
200 g hvit sjokolade
100 g hakkede valnøtter
240 g hvetemel
2 ts bakepulver
3 egg
125 g sukker

Hakk den hvite sjokoladen. Smelt smøret på smak varme og i sjokoladen. Hvit sjokolade smelter ikke så lett som vanlig og må behandles forsiktig, på meget svak varme. Sett oven på 190 grader og kle en liten langpanne med bakepapir. BLand sammen valnøtter, mel og bakepulver. Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland eggedosos og smørblandingen sammen og tilsett medlblandingen. Bland godt og hell røren i langpannen.

350 g rabarbra i skiver
100 g hakket hvit sjokalde
Ca 50 g hakkede valnøtter
Noen ss sukker

Fordel rabrabraskiver på røren, trykk dem lit ned i røren. Strø over sjokoladen, nøttene og dryss over sukker til slutt. Stek på nederste rille i ovnen i 20-30 min. Avkjøl helt eller litt. Kan godt fryses om det ikke skal spises dagen etter.