Sashimi er enkelt og veldig godt. Med Salmalaks er det en lettvint og rask middag, gjerne supplert med sushi, enten kjøpt eller laget selv herfra Ingeborgs kokebok. Her er våre tre gode sauser til å helle over god og fint skåret Salmalaks like før servering.

Saus A fra Berge sommeren 2009:
1 del salt Soya saus
1 del olivenolje
Presset saft fra Lime (smak til)
Sesamfrø – ristes i tørr stekepanne og strøs over

Saus B fra Eivind sin konfirmasjon september 2009.
Soyasaus
Wasabi
Sitron
Blandes og has over.
Server med ristede sesamfrø og frisk koriander over.

C: Annes dressing julefest 2010.
Soyasasus 2 deler
Hvitvin 1 del
Sitron – smak til
Wasabi – 1/2 lillefingernegl
Ingefær – 1 stor ts revet
Vårløk – 1 i tynne ringer

 

Sashimi-1060296