Beste frokostblanding! Ypperlig også til dessert med f.x. vaniljekesam og bær. Kokosflak får du kjøpt i helsekostbutikk.

250 g havregryn, store el små (og gjerne glutenfrie)
100 g hasselnøtter
50 g mandler
70 g sesamfrø
100 g solsikkefrø
50 g kokosflak (kan droppes)
4 ss god olivenolje (eller kokosolje, extra virgin)
6 ss honning
evnt rosiner eller tranebær

Ha honning og olje i en liten gryte og la stå på svak varme til det blir helt lettflytende. Sett stekeovnen på 140 grader, varmluft.
Hakk nøtter og mandler i kvern/foodprosessor, og kjør deretter frøene og kokosflakene en liten runde. Bland sammen alt det tørre og hell deretter over honning/olje og bland godt. Fordel utover to plater med bakepapir og stek i 30-40 minutter. Rør litt i blandingen underveis. Når du har tatt ut brettene kan du blande inn en neve rosiner eller tranebær hvis du liker det.