Dette er dagens middag fra mannen i huset. Her renser eller finhakker man ikke chilien, og man river heller ikke ingefæren, nei!
6 kyllingfilèter i biter
1 dl solsikke- el rapsolje
4 hakkede solohvitløk
Ingefær, i skiver (10-12 stk)
1 brokkoli, i buketter
1/2 blomkålhode, i buketter
1 pk brekkbønner, hele
3 røde paprika, i store biter
1 gul løk, i skiver
3 vårløk, grovhakket
1 pk sukkererter
2 chili, i skiver, med frø
“Spesial” nøtteblanding
Chili i biter, ingefær og hvitløk freses i en del av oljen. Ha oppi grønnsakene; de hardeste først, stek, men bare litt. Dette skal ikke være noe bløte greier!! Ta ut grønnsakene og legg over på et fat. Stek så kyllingbitene, og ha oppigrønnsakene etterpå.
Bland lett og strø litt nøtter over.